VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM

BEACHTOERNOOI 17 en 18 JUNI 2017 - BEACHVELDEN OOSTERBEEK

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni  2017 is weer het jaarlijkse open

Joost Kanstein Beachvolleybaltoernooi van Volleybalvereniging Nuovo.

 

 

Op zaterdag 17 juni is het toernooi alleen voor leden. Er wordt gespeeld op verschillende niveau's: 2 tegen 2 (prestatieklasse mannen, prestatieklasse vrouwen) of 3 tegen 3 (recreatieklasse). Er zijn mannenpoules en vrouwenpoules, maar er mag ook gemengd gespeeld worden; de recreantenpoule is per definitie gemengd. De kosten voor deelname bedragen €10,- per team. Het toernooi begint om 12.00 uur.

 

Na afloop is er een gezellige BBQ. Aanmelding vooraf voor de BBQ is absoluut noodzakelijk!! Dit kan tot en met 12 juni 2016.  De bijdrage voor de BBQ is € 15,00 per persoon, drankjes niet inbegrepen. Betaling voor de BBQ geschiedt ter plekke.

 

Zondag 18 juni is het toernooi open voor leden en niet-leden.

Er wordt gespeeld op verschillende niveau's: 2 tegen 2 (prestatieklasse mannen, prestatieklasse vrouwen) of 3 tegen 3 (recreatieklasse). Er zijn mannenpoules en vrouwenpoules, maar er mag ook gemengd gespeeld worden; de recreantenpoule is per definitie gemengd. De kosten voor deelname bedragen €10,- per team.

Het toernooi begint om 12.00 uur.

 

AANMELDEN

Aanmelden kan per e-mail naar: joostkansteintoernooi@gmail.com. Vermeld bij aanmelding je teamgenoten, de poule waarin je wilt spelen (prestatie of recreatie) en je teamnaam, waaronder je wilt spelen.

 

Deelname aan het  toernooi op zaterdag is gratis.  Op zondag zijn de kosten voor deelname € 10,00 per team. Vermeld je teamgenoten, de poule waarin je wilt spelen (prestatie of recreatie) en je eigen verzonnen (en dus ludieke) teamnaam. Aanmelding per e-mail naar: joostkansteintoernooi@gmail.com

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Uw formulier is verzonden

© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.