JOOST KANSTEIN TOERNOOI 9 en 10 JUNI 2018 - BEACHVELDEN OOSTERBEEK

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni  2018 is weer het jaarlijkse open

Joost Kanstein Beachvolleybaltoernooi van Volleybalvereniging Nuovo.

 

Zaterdag 9 juni is exclusief voor de leden van Nuovo: alle senioren, jeugd en recreanten van NUOVO zijn van harte welkom.

 

We spelen gemengd, op 3 velden, in teams van 3-5 personen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Aanmelden vooraf is noodzakelijk: teams worden namelijk door de wedstrijdorganisatie ingedeeld. Je kunt je aanmelden bij voorkeur per email (joostkansteintoernooi@gmail.com).

 

Na afloop is er weer zoals vanouds een afsluitende BBQ. Deze zal aansluitend plaatsvinden nadat iedereen zich heeft opgefrist. Dit zal tussen 18:00-19:00 uur zijn afhankelijk van de wedstrijd planning. De kosten voor de BBQ zijn 15,00 euro p.p. Hiervoor krijg je diverse stukken vlees/vis, salades, stokbroodjes en diverse sausjes. Drinken is exclusief. Betalen ter plekke bij Désirée, contant.

 

Zondag 10 juni is het toernooi ook open voor niet-leden. Verspreid dit onder je netwerk van volleyballende en niet-volleyballende vrienden en familie. Aanmelden vooraf is noodzakelijk. En wel per team. Teamgrootte in het veld is 2 (prestatieklasse mannen, prestatieklasse vrouwen).

 

En nieuw dit jaar!! In plaats van de recreantenpoule, de 2x2 gemengd. Uiteraard mag je met meer inschrijven en elkaar afwisselen, maar er moet altijd een dame en een heer in het veld staan. Deelname aan het toernooi op zaterdag is gratis en op zondag zijn de kosten €10,00 per team. Op beide dagen vangen de wedstrijden aan om 12.00 uur.

 

Laat het weten als je mee wilt spelen . Opgave voor het spelen kan tot 8 juni 2018. Opgave voor de BBQ tot uiterlijk 06 juni 2018 i.v.m. de inkoop.

 

Voor de zaterdag: vermeld je naam, je Nuovo-team en wel/geen BBQ

Voor de zondag: vermeld je teamgenoten, de poule waarin je wilt spelen (heren, dames of gemengd) en je eigen verzonnen (en dus ludieke) teamnaam.

Aanmelding per e-mail naar: joostkansteintoernooi@gmail.com

 

Graag tot 9 en/of 10 juni 2018!

 

Groeten Désirée Post

Sectie VSEB Nuovo Volleybal

 

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

 

© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.

VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM